Προϊόντα

Κατασκευάζουμε μινιατούρες – γνήσια αντίγραφα- ανεμόμυλων και αλευρόμυλων!

Πρόκειται για χειροποίητα προϊόντα σε διαφορά μεγέθη και χρώματα που αποτελούν πίστα αντίγραφα των παραδοσιακών ελληνικών ανεμόμυλων.

Τα νέα μας μοντέλα είναι ιδανική επιλογή για εσάς που αναζητάτε:

?Αναμνηστικό δώρο
?Επαγγελματικό δώρο
?Πρωτότυπες μπομπονιέρες για γάμο ή βάπτιση

Πώληση: Χονδρική & Λιανική.

Αντλητικός Ανεμόμυλος σε διάφορα μεγέθη

Ο χειροποίητος Αντλητικός Ανεμόμυλος σε σχεδιασμό του Γεωργίου Χατζάκη, αποτελεί το μοναδικό ακριβές αντίγραφο του παραδοσιακού ανεμόμυλου του Οροπεδίου Λασιθίου. Κυκλοφορεί σε διάφορα μεγέθη καθώς και σε μαγνητάκι ψυγείου.

Συναρμολογούμενος Αντλητικός Ανεμόμυλος

Ο Αντλητικός Ανεμόμυλος, ακριβές αντίγραφο του παραδοσιακού ανεμόμυλου του Οροπεδίου Λασιθίου, είναι διαθέσιμος και σε συσκευασία ΚΙΤ (συναρμολογούμενος). Η συσκευασία περιέχει όλα τα μέρη του ανεμόμυλου καθώς και οδηγίες για την συναρμολόγηση του.

Ο Συναρμολογούμενος Αντλητικός Ανεμόμυλος, είναι εύκολος στη μεταφορά του όσο και στην κατασκευή του!

Αλευρόμυλοι σε διάφορα σχέδια και χρώματα

Χειροποίητοι Πήλινοι Αλευρόμυλοι, ακριβές αντίγραφα των Ελληνικών Αλευρόμυλων, ιδανικοί για αναμνηστικό δώρο. Διατίθενται σε τρία μεγέθη (μικρό – μεσαίο και μεγάλο) και χρώματα ενώ κατά παραγγελία μπορείτε να επιλέξετε το μέγεθος και το χρώμα της αρεσκείας σΔας.

Διακοσμητικός Αντλητικός Ανεμόμυλος

Κατά παραγγελία κατασκευάζουμε ακριβή ομοίωμα του Αντλητικού Ανεμόμυλου (Ξύλινου ή Μεταλλικού) στη διάσταση που ταιριάζει στις ανάγκες σας.

Ο Αντλήτικος Ανεμόμυλος αποτελεί εξαιρετική ιδέα διακόσμησης για οικιακή ή επαγγελματική χρήση και μπορεί να τοποθετηθεί σε κήπους, αυλές κ.α.

Πρωτότυπες μπομπονιέρες για γάμο ή βάπτιση

Σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε κατά παραγγελία, πρωτότυπες μπομπονιέρες για γάμο ή βάπτιση, ενώ παράλληλα αναλαμβάνουμε τον στολισμό του χώρου της δεξίωσης σας με όμορφες χειροποίητες κατασκευές!